VIDEO Accident în lanț: cinci automobile s-au ciocnit la Chișinău
Full Article 40 second read

VIDEO Accident în lanț: cinci automobile s-au ciocnit la Chișinău

Cinci automobile au fost implicate într-un accident rutier, în capitală. Impactul s-a produs în dimineața zilei de 20 martie pe strada Alecu Russo. În urma accidentului, nici o persoană nu a avut de suferit. 

Contactată de NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost informați despre accident la ora 09:47.

La fața locului, polițiștii au stabilit că sunt implicate 5 unități de transport. Impactul a avut loc pe strada Alecu Russo.

„În urma impactului, mijloacele de transport au fost deteriorate tehnic, nimeni nu a avut de pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat ofițerul de presă al poliției capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: