VIDEO Același video, din alt unghi. Iurie Reniță revine cu precizări despre imaginile cu Dodon și Plahotniuc
Full Article 2 minutes read

VIDEO Același video, din alt unghi. Iurie Reniță revine cu precizări despre imaginile cu Dodon și Plahotniuc

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Iurie Reniță, a publicat aceeași secvență video în care apar Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, doar că filmată din alt unghi. Parlamentarul susține că noua înregistrare reprezintă o dovadă că imaginile nu sunt trucate.

„Dacă principalul petrecăreț și trădător de neam are careva dubii că secvența video prezentată ieri ar fi una trucată, nu-mi rămâne decât să-i mai propun încă una, doar că din alt „unghi de vedere”, dar cu același conținut și cu aceeași corupți. Dacă, în continuare, pe băștinașul de la Sadova și pe alții din gașca lui coruptă îi mistuie atât de mult gândul de unde am făcut rost de această secvență video sau cine mi-a transmis-o, le-aș sugera să-și aducă aminte de batjocura celebră, emanată din gura lui Владимир Владимирович Путин: – „Спросите у Додона!” (întrebați-l pe Dodon!). Nu dispera, Igori Nikolaici, coșmarul tău abia începe!”, a scris Reniță pe pagina sa de Facebook.

Amintim că deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Iurie Reniță, a publicat pe 18 mai noi imagini în care apare Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov.

Despre Dodon, Plahotniuc și alte vietăți politice de la noiRecunosc chiar de la bun început: mi-am asumat o misiune…

Gepostet von Iurie Reniță am Montag, 18. Mai 2020

Șeful statului a reacționat pe pagina sa de Facebook. El a scris că imaginile sunt trucate și l-a acuzat pe Iurie Reniță că ar fi „un instrument politic și de manipulare” în mâinile lui Vladimir Plahotniuc.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: