VIDEO Activitate ilegală de comercializare a produselor petroliere, depistată de polițiști. Pompele induceau în eroare consumatorii depășind de 7 ori limita admisibilă
Full Article 1 minutes read

VIDEO Activitate ilegală de comercializare a produselor petroliere, depistată de polițiști. Pompele induceau în eroare consumatorii depășind de 7 ori limita admisibilă

La o întreprindere din municipiul Chișinău, oamenii legii au depistat o activitatea ilegală de comercializare a produselor petroliere, informează Inspectoratul General al Poliției, astăzi, 13 februarie. Polițiștii au constatat că produsele petroliere erau comercializate conducătorilor auto, care alimentau unitățile de transport de pe rutele urbane a municipiului Chișinău.

Potențialii cumpărători achitau circa 16,0 lei pentru un litru de combustibil, iar achitarea se efectua în numerar, pentru a nu se elibera bon fiscal sau alte acte de evidență contabilă. Totodată, în aparatul de casă al întreprinderii au fost depistate mijloace bănești nedeclarate.

În rezultatul verificărilor pompelor de alimentare cu produse petroliere, s-a stabilit că pompele induceau în eroare consumatorii depășind de 7 ori limita admisibilă.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză contravențională pentru „comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere nemijlocit din autocisterne, din canistre sau din alt ambalaj, precum şi comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale în alte locuri decât staţiile de alimentare autorizate”. Dacă va fi găsită vinovată, persoana juridică risă o amendă în valoare de 30 mii lei.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: