VIDEO Agitație electorală de milioane, candidați la funcții de primar în arest și vizita lui Biden în Israel
Full Article 50 second read

VIDEO Agitație electorală de milioane, candidați la funcții de primar în arest și vizita lui Biden în Israel

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

— Președintele american Joe Biden a ajuns astăzi în Israel. Cu cine s-a întâlnit liderul de la Casa Albă și ce i-a promis premierului Netanyahu, aflați la știri.

— Încă 30 de zile de arest pentru deputații Alexandru Nesterovschi și Irina Lozovan. Cu detalii venim imediat.

— Cheltuieli de milioane la mijlocul campaniei electorale. Cine este lider la acest capitol, aflați la stirile NewsMaker.

Știrile video sunt difuzate pe NewsMaker zilnic de luni până vineri. La moment, ne lansăm în regim de testare, și multe nuanțe vor fi modificate. Scriți în comentarii opiniile voastre, dar și despre ce ați vrea să aflați anume de la noi.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: