VIDEO Alertă cu bombă la o instituție de învățământ din Bălți: elevii și profesorii, evacuați. Ce au stabilit polițiștii
Full Article 1 minutes read

VIDEO Alertă cu bombă la o instituție de învățământ din Bălți: elevii și profesorii, evacuați. Ce au stabilit polițiștii

Alertă falsă cu bombă la Colegiul Politehnic din Bălți. Sesizați că în interiorul instituției a fost amplasat un obiect explozibil, polițiștii au evacuat persoanele din clădire și au încercuit zona. Urmare a verificărilor, nu au depistat niciun obiect explozibil. Acum, oamenii legii sunt în căutarea autorului alertei. 

Pentru NewsMaker, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a declarat că oamenii legii din Bălți au fost sesizați pe 26 martie, în jurul orei 13:20, că într-o instituție de învățământ din municipiul Bălți ar fi fost amplasat un obiect explozibil. Este vorba despre Colegiul Politehnic.

„Imediat la fața locului s-au deplasat forțele de ordine, care au încercuit zona și au evacuat toți angajații și copiii care la moment se aflau în incinta clădirii. La fața locului s-au efectuat verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În rezultatul verificărilor nu a fost depistat niciun obiect explozibil, iar instituția și-a reluat activitatea”, a comunicat reprezentanta Inspectoratului.

Oamenii legii continuă investigațiile în vederea identificării autorului alertei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: