VIDEO Aproximativ 10 tineri s-au luat la bătaie, într-o benzinărie din Chișinău. Trei echipaje ale Poliției i-au despărțit
Full Article 1 minutes read

VIDEO Aproximativ 10 tineri s-au luat la bătaie, într-o benzinărie din Chișinău. Trei echipaje ale Poliției i-au despărțit

Un grup de tineri s-au luat la bătaie, într-o stație PECO din Chișinău. Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc în această noapte, în sectorul Buiucani al capitalei. În total, trei echipaje ale Poliției au intervenit pentru a despărți tinerii. Informația a fost confirmată pentru NM de purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit Poliției, un grup de aproximativ 10 persoane se băteau între ei, pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei. La fața locului a fost solicitat și intervenit un echipaj al Poliției. Ulterior, acesta a cerut întăriri, așa că alte 2 echipaje s-au alăturat.

În cadrul documentării a fost stabilit că opt persoane, cu vârstele cuprinse între 20 și 42 de ani, din intenții huliganice au agresat fizic și verbal  alte patru persoane – 2 fete și 2 bărbați – cu vârstele de 30 și 43 ani.

Cazul este investigat de IP Buiucani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: