VIDEO Comuniștii nu au venit la ședința Parlamentului. Grosu: S-au dus cu garoafe la monumentul lui Lenin
Full Article 2 minutes read

VIDEO Comuniștii nu au venit la ședința Parlamentului. Grosu: S-au dus cu garoafe la monumentul lui Lenin

Deputații Partidului Comuniștilor nu s-au prezentat la ședința Parlamentului din 21 ianuarie. Potrivit președintelui Parlamentului Igor Grosu, aceștia s-au dus la monumentul lui Lenin, pentru a comemora 98 de ani de la moartea acestuia. Subiectul a devenit pretext de glume și după ce sala de ședințe au părăsit-o și socialiștii. „Dacă erați sinceri și spuneați că vă duceți și voi la monumentul lui Lenin, eu înțelegeam”, a spus Igor Grosu.

Deputatul PAS Vasile Șoimaru s-a arătat îngrijorat de faptul că parlamentarii comuniști lipsesc din sala de ședințe: „Am o îngrijorare. Nu văd niciun comunist în sală. Astăzi sunt 98 de ani de la moartea lui Lenin. Dacă au plecat la Moldexpo, trimiteți vă rog o salvare, noi avem nevoie de ei”.

Igor Grosu a continuat discuția pe același ton: „În ipoteza Dvs nu ați greșit, chiar mă grăbeau să încep mai repede ședința Parlamentului, să bifeze că au fost și să se ducă cu garoafele. Fiecare cu prioritățile lui”.

Ulterior, după ce și socialiștii au părăsit ședința parlamentului, fiind nemulțumiți de includerea pe ordinea de zi a unor subiecte suplimentare, Igor Grosu le-a spus: „Dacă erați sinceri și spuneați că vă duceți și voi la monumentul lui Lenin, eu înțelegeam. Făceam și o pauză, la urma urmei, dar „vojdiul” e mai important decât problemele țării. Cumpărați flori și transmiteți salutări.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: