VIDEO „Copilul meu este normal, societatea nu este normală.” Cum s-a desfășurat prima conferință pentru părinții copiilor LGBTQ+ din Moldova
Full Article 40 second read

VIDEO „Copilul meu este normal, societatea nu este normală.” Cum s-a desfășurat prima conferință pentru părinții copiilor LGBTQ+ din Moldova

La Chișinău a avut loc o conferință pentru părinții copiilor LGBTQ+, în memoria fetei transgender Felis, care s-a sinucis din cauza bullying-ului de la școală. Evenimentul a reunit părinți din diferite regiuni ale Moldovei, precum și din România, Germania, Ucraina, Polonia și alte țări. Aceștia nu doar că și-au împărtășit temerile și problemele, dar au povestit și cum să acționeze și să sprijine copiii LGBTQ+.

Corespondentul NewsMaker Denis Borșevici a participat la conferință, și povestește ce au făcut părinții și cum s-a întâmplat așa că în cazul unora presiunea publică i-a determinat să se mute în altă țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: