VIDEO Deputatul Vladimir Cebotari a ajuns pe capota unei mașini
Full Article 2 minutes read

VIDEO Deputatul Vladimir Cebotari a ajuns pe capota unei mașini

Deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari a ajuns pe mașina unei mașini. S-a întâmplat pe 1 iulie, la una dintre intrările în curtea președinției, după ce mai mulți parlamentari au blocat ieșirile. 

La un moment dat, una dintre porți s-a deschis și o mașină Skoda Superb de culoare neagră condusă de un bărbat a ieșit. Deputatul Vladimir Cebotari a încercat să o oprească și a ajuns pe capota automobilului. Polițiștii de la fața locului au încercat să oprească șoferul, față de care s-au adresat cu „maior” și „Oleg”.

Întâmplarea a fost filmată și publicată de portalul paranteze.md.

Vladimir Cebotari a declarat că a depus o sesizare la poliție în legătură cu acest incident.

Amintim că mai mulți deputați din partidul Pro Moldova și Partidul ȘOR au venit în fața președinției. Deputatul Andrian Candu a declarat că îl caută pe Ștefan Gațcan, care ar fi dispărut de câteva ore și este de negăsit. Acesta a mai spus că deține informații că Gațcan ar fi fost adus la președinție.

Reacția vine după ce deputatul PSRM Corneliu Furculiță a publicat pe pagina sa de Facebook declarația lui Ștefan Gațcan, prin care acesta anunță că își depune mandatul de deputat. Asta după ce, cu o zi înainte, a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: