(VIDEO) Doi bărbați din Puhoi, reținuți după ce și-ar fi omorât amicul de păhar
Full Article 50 second read

(VIDEO) Doi bărbați din Puhoi, reținuți după ce și-ar fi omorât amicul de păhar

Doi bărbați cu vârstele de 32 și 38 de ani, din localitatea Puhoi, au fost reținuți pentru 72 de ore, după ce ar fi omorâr un consătean de 50 ani. Tragedia s-a produs în jurul orei 02:30, în localitatea Puhoi din raionul Ialoveni.

Potrivit poliției, bărbații ar fi consumat băuturi alcoolice împreună. Între aceștia s-ar fi iscat un conflict. Bărbatul de 38 de ani l-ar fi lovit de mai multe ori, iar ulterior l-a înjunghiat cu un cuțit. Victima a decedat pe loc.

Ambii suspecți se aflau în stare de ebrietate cu grad avansat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru omor intenționat, cei doi fiind reținuți pe un termen de 72 ore.

Suspecții riscă închisoare de la 15 la 20 ani sau detențiune pe viață.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: