VIDEO Igor Grosu: „Astăzi, vreau să sărbătorim pacea. Nu trebuie să permitem ca războiul să ne fure prezentul și viitorul”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Igor Grosu: „Astăzi, vreau să sărbătorim pacea. Nu trebuie să permitem ca războiul să ne fure prezentul și viitorul”

Președintele Parlamentului Igor Grosu, într-o adresare către cetățeni de 9 mai, a spus că este greu de crezut că astăzi, tunurile răsună din nou în apropierea noastră. Oficialul a declarat că de mai bine de două luni, moldovenii alături de cetățenii ucraineni „trăiesc un coșmar”. Președintele Parlamentului a avut și un îndemn către cetățeni – „să sărbătorească pacea”.

„Este greu de crezut că astăzi, peste optzeci de ani, tunurile răsună din nou în apropierea noastră. De această dată în țara vecină, în Ucraina. Este greu de crezut că în anul 2022 suntem martorii unor astfel de atrocități. De mai bine de două luni trăim, alături de cetățenii ucraineni, un coșmar”, a declarat Grosu.

Oficialul a avut și un îndemn către cetățeni – „să sărbătorească pacea” pentru a nu permite ca războiul „să ne fure prezentul și viitorul”.

„Adevărul este că războiul reprezintă cel mai mare rău și acum ne dorim ca pacea să triumfe și oamenii să se întoarcă la viața normală. Haideți să sărbătorim memoria înaintașilor noștri, care și-au dat viețile ca noi să sărbătorim în pace. Acesta este adevăratul omagiu față de ei. Astăzi, vreau să sărbătorim pacea. Noi nu trebuie să permitem ca războiul să ne fure prezentul și viitorul”, a conchis oficialul moldovean.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: