VIDEO Îmbrânceli la Președinție. Maia Laguta a încercat să pătrundă cu forța în instituție
Full Article 2 minutes read

VIDEO Îmbrânceli la Președinție. Maia Laguta a încercat să pătrundă cu forța în instituție

În timpul protestului care a avut loc pe 31 ianuarie la Președinție, activista Maia Laguta a încercat să treacă de agenții de pază ca să intre cu forța în clădirea instituției. 

„E clădirea poporului. Eu cunosc legislația. Noi am venit la președinte. Nu mă tem nici de amenzi, nici de nimic. Dumneavoastră mă provocați”, și-a argumentat intenția Maia Laguta.

Ulterior, activista a scandat la megafon: „Sandu, ieși afară, că o să intru eu și nici poliția nu mă va opri!” și a încercat să pătrundă în interior, însă a fost oprită de carabinieri. Ea a fost susținută de un grup de demonstranți, care a cerut ca o singură persoană să fie lăsată să intre în clădire, pentru a-i transmite șefei statului nemulțumirile.

Totodată, Laguta a acuzat oamenii legii că ar fi atins-o. „Ce mă bâjbâiți cu mâinile? Eu nu am 18 ani”, le-a spus aceasta.

Amintim că în jur de 50 de protestatari au manifestat în fața Președinției. Ei au cerut compensarea în întregime a tarifului la gaz natural.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: