VIDEO Încă un caz de agresiune la școală: o profesoară din capitală, filmată cum lovește o elevă. Primăria propune camere video în clase
Full Article 2 minutes read

VIDEO Încă un caz de agresiune la școală: o profesoară din capitală, filmată cum lovește o elevă. Primăria propune camere video în clase

O profesoară din capitală ar fi lovit o elevă, doar pentru că aceasta i-ar fi cerut să vorbească mai încet în sala de clasă și i s-ar fi adresat la per tu. Incidentul ar fi avut loc la Liceul „Alecu Russo” din Chișinău. Imaginile video în care este surprins momentul au fost făcute publice pe un canal de Telegram și comentate de edilul Ion Ceban în debutul ședinței săptămânale a Primăriei Chișinău din 12 februarie.

Potrivit canalului de Telegram care a făcut publice imaginea video, profesoara ar fi lovit eleva după ce aceasta i-ar fi cerut să nu țipe la urechea sa.

„Nu țipa la mine. Închide-ți gura”, îi spune profesoara, în replică, elevei.

Incidentul a fost comentat de edilul Ion Ceban. Primarul de Chișinău le-a cerut subalternilor săi să înainteze Ministerului Educației mai multe solicitări, inclusiv privind instalarea camerelor de supraveghere în sălile de clasă.

„Am văzut informația referitor la incidentul când un profesor lovește un copil. Rog să solicitați toată informația de la Ministerul Educației, care este situația și ce măsuri sunt luate. Totodată, rog să formulați propuneri către minister și nu ar fi rău ca în clasele de studii să fie instalate poate chiar și camere de supravegheri. Rog ca aceste solicitări și propuneri să le faceți astăzi către Ministerul Educației”, a declarat Ion Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: