VIDEO Liderul AUR George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași
Full Article 2 minutes read

VIDEO Liderul AUR George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași

George Simion, liderul AUR, a fost stropit cu cerneală. S-a întâmplat la manifestările de 24 Ianuarie, din Piaţa Unirii din Iaşi, unde s-a sărbătorit Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial, informează portalul Adevărul.

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române. Jurnaliștii români scriu că cei din jur s-au grăbit să-l apere şi au strigat  „Prindeţi-l!“ pe atacatorul venit prin spatele lui Simion, care a aruncat cerneala peste umărul drept al acestuia.

Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi, împreună cu soţia sa, însă George Simion a transmis ca acesta să nu fie amendat. Cei doi au fost duși la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde dau declaraţii în aceste momente.

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a declarat George Simion.

Simion a fost ajutat de cei din jur imediat după incident, s-a şters de grosul de cerneală, însă a rămas pătat pe faţă şi a continuat să cânte şi să se plimbe printre cei prezenţi în centrul oraşului.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Ulterior, oamenii legii au anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Evenimentele de la Iaşi au fost tensionate din cauza faptului că autorităţile locale au transmis că nu vor organiza în Piaţa Unirii evenimente care să adune mii de persoane în centrul oraşului, din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: