(VIDEO) Milioanele „Victoriei” aduse în Moldova, 10 căprioare au petrecut o zi la vamă, Nistrul iese din albie/ Știri NewsMaker
Full Article 50 second read

(VIDEO) Milioanele „Victoriei” aduse în Moldova, 10 căprioare au petrecut o zi la vamă, Nistrul iese din albie/ Știri NewsMaker

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

 • Tudor Ulianovschi va candida la alegerile prezidențiale.
 • Energocom a câștigat licitația pentru furnizarea de gaz în luna mai.
 • Membrii trupei Bi-2 vor să fie cetățeni ai Moldovei.
 • Un nou cod galben: crește nivelul apei în Nistru.
 • Un nou incendiu la un liceul din capitală: cine s-a jucat cu focul?
 • 20 de milioane de lei, ridicate de la susținătorii lui Șor.
 • Căprioare din Ucraina, victime ale birocrației de la vama moldovenească.
 • Călătorie cu surprize și inovații din lumea cinematografiei, tehnologiei și chiar a fascinantului univers al insectelor.

  Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.

  Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
  Vreți să susțineți ceea ce facem?

  Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

  Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: