VIDEO Morți și răniți la Herson: gara orașului, atacată în timp ce 140 de civili așteptau trenul
Full Article 1 minutes read

VIDEO Morți și răniți la Herson: gara orașului, atacată în timp ce 140 de civili așteptau trenul

Autoritățile ucrainene au declarat că armata rusă a bombardat marți orașul Herson, inclusiv gara unde în momentul atacului se afla un tren de evacuare, relatează BBC. În consecință, o persoană a murit și patru au suferit răni. 

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat în seara zilei de 26 decembrie că la fața locului se aflau mulți civili, iar numărul exact al victimelor încă se stabilește.

„Chiar acum a fost un raport despre bombardarea Hersonului. Atac rusesc asupra gării feroviare. Tren de evacuare. Toate serviciile sunt acum la fața locului”, a menționat Zelenski.

Potrivit căilor ferate ucrainene, în urma bombardamentelor gara a fost avariată.

Conducerea Ministerului ucrainean al Afacerilor Interne Igor Klimenko a spus că aproximativ 140 de civili așteptau trenul de evacuare la gară.

Potrivit lui Klimenko, urmare a bombardamentului, un polițist a fost ucis. Totodată, doi civili au suferit răni fiindu-le acordată asistența medicală necesară. Iar doi polițiști au fost transportați la spital, la fel cu răni.

Partea rusă nu a comentat deocamdată atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: