(VIDEO) Netflix în colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o melodie inspirată dintr-un film criminal
Full Article 40 second read

(VIDEO) Netflix în colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o melodie inspirată dintr-un film criminal

Netflix a realizat o colaborare cu artistul Carla’s Dreams, lansând o melodie care a fost inspirată din filmul criminal recent apărut pe platformă „Luther: Apus de Soare”, scrie Locals.

Momentan, pelicula cinematografică se află în topul vizualizărilor de pe Netflix, cu aproximativ 67 milioane de ore vizionate de către utilizatori în ultima săptămînă.

„O melodie care te face să te întrebi dacă secretele tale sînt în siguranță”, au specificat cei de la Netflix.

„Luther: The Fallen Sun” este un film thriller polițist din 2023 regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross, care servește ca o continuare a filmului lui Luther.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: