(VIDEO) O petardă lansată de un minor a provocat un incendiu la Ungheni. O casă a fost cuprinsă de flăcări
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) O petardă lansată de un minor a provocat un incendiu la Ungheni. O casă a fost cuprinsă de flăcări

Acoperișul unei case de locuit din localitatea Zagarancea, raionul Ungheni, a luat foc, după ce un copil de zece ani a lansat o petardă. La locul faptei au intervenit două echipe de salvatori și pompieri.

Cazul a fost înregistrat pe 31 decembrie 2022, în jurul orei 19:34.

Ajunși la locul faptei angajații IGSU au stabilit că focul s-a răspândit de la acoperișul construcției auxiliare către acoperișul casei.

Pompierii au reușit lichidarea incendiului, fără ca flăcările să nimicească bunurile din interiorul casei de locuit. În urma arderii a fost afectat acoperișul construcției auxiliare, dar și aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Primele cercetări au stabilit că focul a izbucnit după ce o petardă a fost lansată de un minor, care în cele din urmă a aprins acoperișul anexei.

„În acest context, IGSU îndemnă repetat oamenii să respecte bazele securității vieții și să evite lansarea focurilor de artificii, în special în preajma spațiilor de locuit pentru a nu produce incendii. O atenție sporită trebuie acordată minorilor. Pompierii atenționează oamenii care au în grijă copii să se pătrundă de responsabilitatea și să nu le permită lansarea petardelor și focurilor de artificii”, se arată într-un comunicat emis de IGSU.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: