(VIDEO) Pentru prima dată în istorie, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat 100%
Full Article 50 second read

(VIDEO) Pentru prima dată în istorie, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat 100%

Pentru prima dată în istoria Agenției Rezerve Materiale a MAI, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat în volum de 100%. Informațiile au fost confirmate de către Ministerul Afacerilor Interne. 

„Ministerul Afacerilor Interne depune eforturi pentru a asigura securitatea energiei termice. În acest sens, au fost identificate și suplinite resursele de stat, pentru ca cetățenii Republicii Moldova să depășească mai ușor criza energetică”, informează MAI.

Cărbunele din rezervele de stat va fi folosit pentru a interveni operativ în situaţiile de urgenţă, a acorda ajutor populației și a contribui la stabilitatea în sectoarele economiei naționale.

Rezervele de cărbune a fost recepționat de către ARM al MAI, iar ulterior va fi eliberat către alte instituții sau întreprinderi în baza deciziilor Comisiei pentru Situaţii Excepţionale sau ale Prim-ministrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: