(VIDEO) Pentru prima dată în istorie, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat 100%
Full Article 50 second read

(VIDEO) Pentru prima dată în istorie, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat 100%

Pentru prima dată în istoria Agenției Rezerve Materiale a MAI, stocul de cărbune din rezervele de stat a fost completat în volum de 100%. Informațiile au fost confirmate de către Ministerul Afacerilor Interne. 

„Ministerul Afacerilor Interne depune eforturi pentru a asigura securitatea energiei termice. În acest sens, au fost identificate și suplinite resursele de stat, pentru ca cetățenii Republicii Moldova să depășească mai ușor criza energetică”, informează MAI.

Cărbunele din rezervele de stat va fi folosit pentru a interveni operativ în situaţiile de urgenţă, a acorda ajutor populației și a contribui la stabilitatea în sectoarele economiei naționale.

Rezervele de cărbune a fost recepționat de către ARM al MAI, iar ulterior va fi eliberat către alte instituții sau întreprinderi în baza deciziilor Comisiei pentru Situaţii Excepţionale sau ale Prim-ministrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: