VIDEO Petrecere în India înainte de o nuntă: participă Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg. Gazda – cel mai bogat om din Asia
Full Article 2 minutes read

VIDEO Petrecere în India înainte de o nuntă: participă Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg. Gazda – cel mai bogat om din Asia

Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care participă în acest weekend la o petrecere de trei zile în India, organizată de cel mai bogat om din Asia. Este vorba despre magnatul Mukesh Ambani, scrie news.ro. Petrecerea este organizată înainte de nunta fiului său mai mic. 

Petrecerea care va avea loc timp de trei zile este organizată înainte de nunta fiului mai mic al magnatului Mukesh Ambani. Fiul său Anant se va căsători cu Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică.

Mukesh Ambani, în vârstă de 66 de ani, este preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries şi a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes. Acesta are o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Fiul său mai mic Anant, în vârstă de 28 de ani, este director în consiliile de administraţie ale mai multor firme deţinute de Reliance. Acesta se căsătoreşte cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

Cântăreaţa Rihanna a cântat deja la eveniment. India Today a relatat că artistei i s-a oferit până la 9 milioane de dolari să apară la petrecere.

La petrecerea de 3 zile este aşteptat să ofere momente de divertisment pentru oaspeţi și iluzionistul american David Blaine.

Va fi prezent şi fondatorul Microsoft Bill Gates, șeful Meta Mark Zuckerberg şi câţiva lideri politici actuali şi foşti. Printre invitaţi se numără şi şeful Disney Bob Iger, fiica fostului preşedinte american Ivanka Trump, fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper şi regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Shah Rukh Khan la fel se află printre invitaţi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: