(VIDEO) Raliuri în miez de noapte pe drumuri publice. Poliția a ridicat mai multe plăcuțe de înmatriculare, iar un șofer a rămas fără permis de conducere
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Raliuri în miez de noapte pe drumuri publice. Poliția a ridicat mai multe plăcuțe de înmatriculare, iar un șofer a rămas fără permis de conducere

În noaptea din 27 noiembrie, în jurul orei 21.00, poliția a fost sesizată cu privire la desfășurarea unor raliuri pe traseul M3 Chișinău – Cimișlia, la intersecția cu Drumul Băcioiului. La fața locului au intervenit șapte echipe mobile ale Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), care au sancționat șoferii pentru mai multe încălcări, în total, fiind verificate 120 de mașini.

Drept urmare, 13 șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea marcajului rutier; 9 – pentru încălcarea regulilor de înmatricularea sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor; 7 – pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor.

Totodată, au fost ridicate 8 plăcuțe de înmatriculare; 2 automobile au fost ridicate la parcarea specială iar unui șofer i-a fost ridicat permisul de conducere pentru conducere agresivă.

Trei cetățeni au fost sancționați pentru acțiuni huliganice în loc public.

Regulamentul Circulației Rutiere interzice desfășurarea de concursuri, antrenamente sau curse cu vehicule pe drumurile publice, cu excepția celor autorizate de administratorul drumului respectiv și avizate de poliție. Organizatorii sunt obligați să întreprindă toate măsurile necesare pentru desfășurarea în siguranță a acestora, precum și pentru protecția celorlalți participanți la trafic.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: