(VIDEO) „S-a dus singur la vale”. Declarațiile șoferului de autobuz care a avariat 15 mașini
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „S-a dus singur la vale”. Declarațiile șoferului de autobuz care a avariat 15 mașini

Șoferul autobuzului de linie, care a avariat circa 15 mașini, în apropierea unei stații de așteptare din str. Vasile Alecsandri susține că a pus frâna de mâna, iar acesta s-a pornit din loc din cauza unor defecțiuni electronice.

„Am parcat autobuzul la stație, după care m-am dus la Dispecerat. Când am venit, nu era autobuzul. Mă uit la deal, la vale, nu-i. Mi-a spus un bărbat că s-a cotit la vale. L-am verificat, frâna de mâna era pusă, dar dacă el e electronic cine știe ce are. El s-a dus singur la vale”, a spus șoferul autobuzului pentru Protv.md.

În legătura cu accidentul produs Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație (DGTPCC) a solicitat Parcului Urban de Autobuze (PUA) inițierea unei anchete de serviciu. În urma acesteia urmează să fie stabilite cauzele producerii accidentului.

DGTPCC remarcă că autobuzul a fost emis pe linie în condiții tehnice corespunzătoare, toate unitățile de transport fiind verificate tehnic, în fiecare dimineață, înainte de ieșirea pe rute.

Totodată, cei de la Direcție spun că PUA va repara toate prejudiciile aduse, prin intermediul companiei de asigurări cu care este semnat contract.

Amintim că în dimineața de 8 decembrie, pe un canal de telegram au apărut imagini cum un autobuz de linie a avariat 15 mașini, în apropierea unei stații de așteptare din str. Vasile Alecsandri din centrul capitalei.

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: