(VIDEO) Șoferul care a fost la un pas de a lovi o fetiță pe o trecere de pietoni din Orhei era drogat. Precizările poliției
Full Article 50 second read

(VIDEO) Șoferul care a fost la un pas de a lovi o fetiță pe o trecere de pietoni din Orhei era drogat. Precizările poliției

În rezultatul examinării probelor biologice ale conducătorului auto care a fost la un pas de a lovi un copil după impactul cu mașina poliției din Orhei, s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate narcotică. Informația a fost confirmată, pe 14 martie, de reprezentanții poliției.

Potrivit informațiilor, șoferu este documentat conform art. 264 din Codul Penal al Republicii Moldova. Probele acumulate urmează a fi transmise în gestiunea procuraturii.

Amintim că, în februarie, șoferul unei mașini de model VAZ 2109 a fost la un pas de a lovi un copil pe o trecere de pietoni din Orhei. Mai mult, acesta a accidentat un autoturism al poliției locale, care a staționat la zebră și a fugit de la fața locului. Conducătorul auto a fost identificat și riscă să rămână fără permis de conducere. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: