VIDEO Soția ucraineanului bolnav de coronavirus a fost nevoită să-și părăsească locuința, din cauza protestelor vecinilor
Full Article 2 minutes read

VIDEO Soția ucraineanului bolnav de coronavirus a fost nevoită să-și părăsească locuința, din cauza protestelor vecinilor

Soția ucraineanului din Cernăuți care a fost infectat cu COVID-19 a fost spitalizată, cu toate că femeia este sănătoasă. Medicii au fost nevoiți să recurgă la această decizie din cauza protestelor vecinilor de bloc ai femeii, scrie Hromadske, miercuri, 4 martie. 

Cu toate acestea, medicii susțin că pentru spitalizarea femeii nu există motive medicale, ci, mai degrabă, sociale.

„Am venit și am luat-o. Femeia este nervoasă și obosită. A fost de acord să meargă cu noi. Au preluat-o medicii de la ambulanță. Subliniez, pentru asta nu există niciun motiv medical. Nu prezintă pericol. Nici pentru dezinfecție nu au fost motive. S-a dispus dezinfectarea scării blocului, pentru că oamenii strigau”, a declarat Maria Polișuk, adjuncta responsabilului pentru sănătate a regiunii Cernăuți.

Amintim că în data de 3 martie în Ucraina a fost înregistrat, oficial, primul caz de infectare cu coronavirus de tip nou. Este vorba despre un bărbat din Cernăuți, care împreună cu soția, s-a întors din Italia. Bărbatul a fost spitalizat cu simptome de gripă, iar testele de laborator au demonstrat că acesta suferă de COVID-19. Soția sa este sănătoasă și a fost izolată la domiciliu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: