(VIDEO) „Squid Game” revine. Anunțul regizorului celui mai popular serial Netflix
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Squid Game” revine. Anunțul regizorului celui mai popular serial Netflix

Serialul Netflix „Squid Game” sau „Jocul calamarului” a fost prelungit și va avea al doilea sezon, datorită succesului impresionant pe care l-a înregistrat. Asta cu toate că, de obicei, peliculele sud-coreene nu au mai mult de un sezon, scrie Associated Press.

Potrivit regizorului Hwang Dong-hyuk, fanii au fost atât de insistenți cu privire la continuarea serialului, încât a simțit la propriu că „nu are de ales”.

„Am totul în cap chiar acum. Îl planific. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta”, a punctat el.

Drama despre supraviețuire întitulată „Jocul calamarului” este considerată cel mai de succes serial Netflix de până acum. Acesta relatează povestea unui grup de oameni care cade de acord să participe la probe pe viață și pe moarte pentru bani.

Serialul a fost lansat pe 17 septembrie și a devenit deosebit de popular. În primele patru săptămâni de la premieră, a fost urmărit de 142 mln de spectatori. De asemenea, ideea a fost împrumutată pentru evenimente private. Recent, a avut loc o petrecere tematică în Panama. În cadrul acesteia, s-a produs un schimb de focuri, soldat cu moartea a cinci oameni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: