VIDEO „Ucraina, înainte de toate”. Pe scena din PMAN a urcat un tânăr, în timp ce la microfon era invitat Cristi Aldea-Teodorovici
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Ucraina, înainte de toate”. Pe scena din PMAN a urcat un tânăr, în timp ce la microfon era invitat Cristi Aldea-Teodorovici

Un tânăr și-a făcut apariția pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, în timp ce la microfon a fost invitat Cristi Aldea-Teodorovici. Artistul planifica să susțină un recital cu ocazia Adunării „Moldova Europeană”. Tânărul, cu steagul Uniunii Europene, a venit cu un mesaj în susținerea poporului ucrainean. 

Vreau să mulțumesc poporului ucrainean pentru pace în Republica Moldova”, a spus tânărul.

Ucraina, înainte de toate. Ucraina, înainte de toate”, a adăugat el.

Ulterior, Cristi Aldea-Teodorovici a continuat cu un recital cu ocazia Adunării „Moldova Europeană”.

NM transmite live Adunarea „Moldova Europeană”. Evenimentul are două părți: adresări către cetățeni și un program artistic.

Adunarea „Moldova Europeană” are loc la Chișinău, dar și în alte 33 de capitale și orașe europene.

La Chișinău, președinta Maia Sandu a susținut deja un discurs în fața moldovenilor. Șefa statului a asigurat că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. De menționat că președinta a vorbit în cinci limbi la Adunarea „Moldova Europeană”. Deși cea mai mare parte a discursului a fost în română, aceasta a adresat un mesaj și în rusă, ucraineană, găgăuză și bulgară.

Și președinta Parlamentului European Roberta Metsola, aflată la Chișinău – la Adunarea „Moldova Europeană”, a vorbit de pe scena din PMAN. Metsola a spus că vrea să fie alături de Moldova, atunci când țara va începe negocierile privind aderarea la UE. „Sperăm că în acest an”, a menționat oficialul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: