VIDEO Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit în Nepal: „S-a rupt în bucăți”
Full Article 40 second read

VIDEO Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit în Nepal: „S-a rupt în bucăți”

Un avion al companiei Yeti Airlines cu 72 de persoane s-a prăbușit pe aeroportul Pokhara din Nepal. Anunțul a fost făcut de publicația The Kathmandu Post.

Presa locală scrie că toți cei aflați la bord au decedat.

La bordul avionului se aflau 68 de pasageri și patru membri ai echipajului. Ambasada Rusiei în Nepal a declarat pentru TASS că în avion se aflau patru ruși.

Aeroportul a fost închis, la moment sunt investigate cauzele accidentului.

Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu accidentul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: