(VIDEO) Un bărbat a aruncat cu ouă înspre Regele Charles şi Camilla. Reacția monarhului
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Un bărbat a aruncat cu ouă înspre Regele Charles şi Camilla. Reacția monarhului

Un bărbat a fost arestat astăzi, 8 noiembrie, după ce ar fi aruncat cu ouă în regele Regele Charles a Marii Britanii și Regina Consoartă Camilla, în timp ce aceștia intrau în orașul York, din nordul Angliei, scrie BBC. 

Mai exact, incidentul a avut loc în timp ce monarhul și soția sa intrau în York prin Micklegate Bar, o poartă medievală unde monarhii sunt întâmpinați în mod tradițional în oraș.

Din imaginele publicate pe rețelele de socializare se poate vedea cum patru ouă sunt aruncate pe jos chiar lângă locul în care Carol al III-lea și regina consoartă Camilla dădeau mâna cu membri ai publicului în zona Micklegate Bar. Cuplul regal nu a părut deranjat de incident şi şi-a continuat programul.

Poliţiştii s-au îndreptat rapid înspre mulţime şi au reţinut un protestatar, care striga „această țară a fost construită pe sângele sclavilor”.

Carol și Camilla urmau să viziteze catedrala din oraș și să dezvelească o sculptură a reginei Elisabeta a II-a. Deși niciun ou nu l-a lovit pe rege, agenții de securitate l-au evacuat imediat de la fața locului.

Amintim că pe 10 septembrie Charles al III-lea a fost proclamat oficial rege al Marii Britanii.

Charles, care a devenit prinţ de Walles în 1958, a devenit în mod automat rege la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: