(VIDEO) Un magician din Moldova a impresionat jurații de la „Românii au talent”. Andra: Și de data asta a fost foarte frumos
Full Article 40 second read

(VIDEO) Un magician din Moldova a impresionat jurații de la „Românii au talent”. Andra: Și de data asta a fost foarte frumos

Magicianul Andrei Andronachi, originar din Republica Moldova, a făcut spectacol pe scena „Românii au Talent”. Acesta a executat un număr de magie, care i-a adus trei de „DA” din partea juraților, trimițându-l în următoarea etapă a consursului.

„Suntem la a treia întâlnire deja. Iar reacția noastră denotă faptul că de fiecare dată ne-am simțit foarte bine avându-te aici pe scenă și ne-am bucurat foarte tare. Și de data asta a fost foarte frumos”, a declarat interpreta Andra, membră a juriului, înainte de a oferi magicianului vot de încredere.

De menționat că magicianul Andrei Andronachi a participat și la edițiile concursului „Românii au talent” din 2013 și 2018.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: