VIDEO Un tânăr de 24 de ani, beat la volan și fără permis de conducere pe străzile din Chișinău
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un tânăr de 24 de ani, beat la volan și fără permis de conducere pe străzile din Chișinău

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de polițiști pentru conducere agresivă a automobilului. Acesta era în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Mai mult, șoferul era anunțat în căutare de Inspectoratul de Poliție Strășeni. Potrivit oamenilor legii, proprietarul automobilului urmează a fi sancționat penal pentru acțiunile ilegale.

Tânărul a fost observat pe o stradă din sectorul Ciocana în timp ce conducea agresiv. La indicațiile agenților de patrulare, șoferul a apăsat pe accelerator și și-a continuat deplasarea, încălcând regulile de circulație. Într-un final a fost stopat și încătușat pe o stradă din sectorul Buiucani.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0, 68 mg/l alcool în aerul expirat.

Conform legii penale, pentru răpirea mijlocului de transport, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani, iar pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

De asemenea, pentru neîndeplinirea indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul, tânărul urmează a fi sancționat cu amendă de la 350 la 500 de unităţi convenţionale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: