Vizita Maiei Sandu la București: se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis
Full Article 50 second read

Vizita Maiei Sandu la București: se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis

În contextul viztei sale în România, președinta Maia Sandu va avea pe 5 martie o întrevedere cu omologul său român Klaus Iohannis. Informația a fost confirmată de administrația prezidențială de la București.

Precizăm că, pe 5 martie, Maia Sandu se va afla în orașul București, România. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, șefa statului a invitat cetățenii Republicii Moldova, stabiliți în România, la o discuție. Aceasta este planificată pentru ziua de marți, 5 martie, la ora 16.30.

Mai multe detalii, despre întrevederi oficiale sau scopul vizitei, șefa statului nu a comunicat.

Anterior, presa de peste Prut preciza că Maia Sandu ar urma să participe la Gala „Women In Economy”, organizată pe 5 martie la Ateneul Român din București. Președinția de la Chișinău nu a confirmat atunci informația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: