VIDEO Vladimir Zelenski: „În sfârșit se simte puterea artileriei occidentale”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Vladimir Zelenski: „În sfârșit se simte puterea artileriei occidentale”

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a spus că armele pe care Ucraina le-a primit de la partenerii occidentali, în sfârșit funcționează cu putere pe linia frontului. O declarație în acest sens a fost făcută într-o nouă intervenție video. 

„În sfârșit se simte că artileria occidentală funcționează foarte puternic – armele pe care le-am primit de la partenerii noștri”, a spus Zelenski.

El a mai menționat că potențialul ofensiv al armatei ruse se reduce, datorită artileriei din Ucraina.

„Apărătorii noștri dau lovituri care se simt foarte bine pe unele puncte care sunt importante pentru logistica invadatorilor. Și acest lucru reduce semnificativ potențialul ofensiv al armatei ruse”, a menționat Zelenski.

Sunt 134 de zile de când în Ucraina se distrug satele și orașele. Amintim că pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în statul ucrainean. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: