Vladislav Kulminski lucrează în Ucraina de câteva luni. Ce funcție a obținut?
Full Article 40 second read

Vladislav Kulminski lucrează în Ucraina de câteva luni. Ce funcție a obținut?

Fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare Vladislav Kulminski lucrează în Ucraina. Acesta deține funcția de consilier la oficiul Coordonatorului pe susținerea umanitară al Organizației Națiunilor Unite. 

Informația a fost confirmată de Institutul pentru Inițiative Strategice (IPIS)luare.

„Colegul nostru Vlad Kulminski lucrează de câteva luni în Ucraina, în calitate de consilier la oficiul Coordonatorului pe susținerea umanitară al Organizației Națiunilor Unite”, au menționat reprezentanții IPIS.

Amintim că Vladislav Kulminski este director executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice. El a fost vicepremier pentru Reintegrare în perioada august-noiembrie 2021. Anterior, a deținut funcția de consilier pe politica externă și planificare strategică în Guvernul Maia Sandu.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: