„Igor Dodon spune că am fost filată și vreau să știu dacă este adevărat”. Maia Sandu a depus o sesizare la Procuratura Generală
Full Article 1 minutes read

„Igor Dodon spune că am fost filată și vreau să știu dacă este adevărat”. Maia Sandu a depus o sesizare la Procuratura Generală

Fostul premier, Maia Sandu a depus o sesizare la Procuratura Generală. Asta după ce șeful statului, Igor Dodon, a declarat că aceasta ar fi fost filată de către Serviciul de Informații și Securitate pe vremea când deținea funcția de prim-ministru. Declarațiile au fost făcute ieri, 15 ianuarie în platoul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune Național 4.

„Apropo, eu am făcut o sesizare la Procuratura Generală să investigheze acest caz pentru că Igor Dodon spune că am fost filată și vreau să știu dacă este adevărat sau dacă nu, să spună procurorul că Dodon minte. Și dacă am fost filată, care este dosarul în baza căruia am fost filată”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că pe 24 decembrie, Serviciul de Informaţii şi Securitate a comunicat că respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea instituţiei în presupusele măsuri speciale de investigaţie efectuate în privinţa ex-premierului Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: