Zaharova critică Chișinăul pentru „încercările de a scăpa” de opoziția pro-Kremlin
Full Article 1 minutes read

Zaharova critică Chișinăul pentru „încercările de a scăpa” de opoziția pro-Kremlin

Reprezentanta Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a criticat autoritățile moldovenești pentru „încercările de a scăpa de oponenții lor politici”, care sunt în favoarea „construirii unor relații constructive cu Federația Rusă”, notează TASS.

„Urmărim îndeaproape situația politică internă din Moldova, inclusiv procedurile judiciare împotriva liderilor opoziției. Fără îndoială, aceasta este o afacere pur internă a republicii, totuși, când atenția oamenilor legii din această țară se concentrează exclusiv asupra politicienilor care sunt în favoarea construirii unor relații constructive cu Federația Rusă, se ajunge involuntar la concluzia despre natura politică a unei astfel de persecuții. Încercările actualei conduceri moldovenești de a scăpa de oponenți cu greu îi pot adăuga credibilitate”, a spus Zaharova.

În opinia ei, populația Moldovei are o reacție similară. „După cum demonstrează protestele regulate din toată țara, mitinguri în sprijinul opoziției”, a adăugat Zaharova.

Oficialul rus nu a precizat, însă, la cine se referă.

NM a solicitat un comentariu din partea Ministerului de Externe al Republicii Moldova vizavi de declarațiile Mariei Zaharova. Până la publicarea știrii, însă, nu am primit niciun răspuns în acest sens.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: