27 de accidente grave, înregistrate în acest weekend. Șase persoane au decedat, printre care și un minor
Full Article 2 minutes read

27 de accidente grave, înregistrate în acest weekend. Șase persoane au decedat, printre care și un minor

În acest weekend, 27 de accidente rutiere grave s-au produs pe traseele din țară. Drept urmare, șase persoane au decedat, printre care și un minor de șase ani, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică. Alte 32 de persoane s-au ales cu traumatisme grave.

În dimineața zilei de 22 august, un bărbat de 61 din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a decedat după ce remorca unui tractor l-a călcat peste abdomen. Un alt accident grav a avut loc în aceeași zi, în satul Aluniș din raionul Rîșcani. Un șofer în vârstă de 22 de ani, în stare de ebrietate avansată (1,06 mg/l), a pierdut controlul mașinii și s-a inversat. În consecință, pasagerul de 17 ani a decedat pe loc, iar alții trei au ajuns la spital.

La Drochia, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza stării de ebrietate (1,02 mg/l) și a ajuns cu vehiculul în șanț. În urma accidentului, șoferul și trei pasageri au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

În ziua de duminică, 23 august, în satul Alexeevca din raionul Edineț, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, având exces de viteză, a derapat de pe drum și s-a inversat. În mașină se aflau doi pasageri: unul de 16 ani și altul de 20 de ani. Toți au fost transportați la spital. La scurt timp, șoferul și un pasager de 16 ani au decedat în secția de reanimare.

La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. În automobil se aflau soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un anișor. În urma impactului, copilul de 6 a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital. Copiii nu se aflau în scaune speciale.

Un grav accident rutier s-a produs în satul Zaim din raionul Căușeni. Un tânăr de 18 ani, fără permis de conduce, a lovit o femeie de 60 de ani, care se deplasa pe o bicicletă. Aceasta a decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: