A abuzat sexual repetat un copil de 8 ani, iar în schimb i-a dat jucării. Ce pedeapsă a primit un bărbat de 54 de ani
Full Article 2 minutes read

A abuzat sexual repetat un copil de 8 ani, iar în schimb i-a dat jucării. Ce pedeapsă a primit un bărbat de 54 de ani

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost recunoscut vinovat și condamnat la 20 de ani de închisoare, pentru abuzul sexual al unui copil în vârstă de opt ani. Sentința a fost pronunțată pe 22 decembrie, a anunțat pe 27 decembrie Procuratura Generală (PG). Bărbatul urmează să își ispășească condamnarea într-un penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii, cazul a avut loc în decembrie 2022. Bărbatul, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu un minor în vârstă de 8 ani, care locuia în vecinătate, văzându-1 mergând spre casă, l-ar fi ademenit la domiciliul său situat într-un sat din centrul țării. În dormitorul casei inculpatului, profitând de faptul că nu este observat de nimeni, precum şi de imposibilitatea minorului de a se apăra şi de a-şi exprima voința în legătură cu vârsta fragedă a acestuia, i-ar fi solicitat să întreprindă anumite acțiuni ilicite pentru a-și satisface poftele sexuale, în schimbul cărora, i-a oferit o jucărie în formă de constructor.

Potrivit acuzării, anterior, inculpatul ar mai fi întreprins asemenea acțiuni ilegale chiar în bucătăria de la domiciliul minorului. Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru furt, tâlhărie și huliganism.

Conform comunicatului citat, bărbatul nu își recunoaște vinovăția în comiterea infracțiunii imputate.

Sentința este cu drept de contestare cu apel în termen de 15 zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: