A murit actrița rusă de teatru și film Anastasia Zavorotniuk
Full Article 50 second read

A murit actrița rusă de teatru și film Anastasia Zavorotniuk

A murit actrița rusă de teatru și film Anastasia Zavorotniuk. Mesajul despre deces a apărut pe contul oficial de Instagram al actriței. Zavorotniuk, în vârstă de 53 de ani, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani. 

„Dragi prieteni! Este imposibil de înțeles și foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Astăzi noaptea, după o boală lungă și grea, a plecat din viața Nastya noastră. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi care i-a urat sincer binele, s-a rugat pentru sănătate și a crezut. Nastya a simțit și a apreciat întotdeauna sprijinul vostru”, se arată într-un mesaj postat cu puțin timp în urmă pe contul oficial de Instagram al actriței.

Anastasia Zavorotniuk a devenit celebră pentru rolul principal din serialul TV „Моя прекрасная няня” (în traducere: Dădaca mea minunată). Cu câțiva ani în urmă, Zavorotniuk a fost diagnosticat cu cancer.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: