A murit polițistul de la volanul mașinii care a intrat în coliziune cu un troleibuz pe str. Muncești
Full Article 2 minutes read

A murit polițistul de la volanul mașinii care a intrat în coliziune cu un troleibuz pe str. Muncești

Polițistul care conducea mașina care a intrat în coliziune cu un troleibuz, pe str. Muncești din Chișinău, a murit. Informația a fost confirmată pentru NM de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

Bărbatul avea 32 de ani și activa în sistemul afacerilor interne din 2014. Ultima funcție deținută era cea de subofițer superior al Secției patrulare Chișinău a Direcției patrulare Centru a Inspectoratului național de securitate publică.

Cu regret, este adevarat. Colegul nostru care conducea mașina în acel moment- a decedat. Transmitem condoleanțe familiei și reiterăm despre necesitatea respectării regulamentului circulației rutiere de fiecare participant la trafic, indiferent de statut sau funcție”, a menționat Diana Fetco pentru NM.

Amintim că accidentul s-a produs pe 2 aprilie, fiin implicat un troleibuz de pe ruta nr. 5. Cazul a avut loc în jurul orei 07:40, pe șoseaua Muncești, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”.

„Premilitar s-a stabilit că automobilul circula pe contrasens. Organele competente investighează cazul”, menționau atunci reprezentanții Primăriei Chișinău. Ulterior, salvatorii au declarat că au fost alertați pentru lucrări de descarcerare, precizând că în urma accidentului conducătorul auto s-a ales cu diverse traumatisme, iar pasagerul a suferit fracturi. Ambii au fost transportați la spital.

Șeful IGP Viorel Cernăuțeanu a menționat că medicii urmează să se expună dacă cei doi polițiști din mașină erau în stare de ebrietate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: