Accidentul cu implicarea troleibuzului: două persoane, transportate la spital. Salvatorii comunică noi detalii
Full Article 2 minutes read

Accidentul cu implicarea troleibuzului: două persoane, transportate la spital. Salvatorii comunică noi detalii

Salvatorii au venit cu mai multe detalii despre accidentul din dimineața de 2 aprilie cu implicarea unui troleibuz. Se menționează că pentru lucrări de descarcerare, la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri. În urma accidentului, conducătorul auto s-a ales cu diverse traumatisme, iar pasagerul a suferit fracturi. Aceștia au fost transportați la spital. 

Salvatorii declară că au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:42.

„Potrivit informațiilor înregistrate, accidentul a avut loc cu implicarea unui troleibuz și autovehicul de model Toyota Corolla”, comunică Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Pentru lucrări de descarcerare, la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri.

Ajunși la destinație, aceștia au stabilit că conducătorul auto și pasagerul acestuia au rămas blocați în interiorul automobilului. Salvatorii au reușit să descarcereze ambii bărbați din fiarele autovehiculului avariat.

„În urma accidentului conducătorul s-a ales cu diverse traumatisme, iar pasagerul a primit fracturi. Ulterior, aceștia au fost predați serviciului de asistență medicală urgentă și transportați la spital pentru îngrijiri de rigoare”, comunică reprezentanții Inspectoratului.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de specialiști.

În dimineața zilei de 2 aprilie, în Chișinău, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 5. Cazul a avut loc în jurul orei 07:40, pe șoseaua Muncești, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”. Primăria capitalei a declarat că de îngrijiri medicale a avut nevoie personalul liniar, conductorul și conducătorul troleibuzului. „Premilitar s-a stabilit că automobilul circula pe contrasens. Organele competente investighează cazul”, menționau reprezentanții Primăriei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: