Accident grav în raionul Dubăsari: O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital
Full Article 50 second read

Accident grav în raionul Dubăsari: O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital

Un tânăr de 32 de ani a murit în urma unui accident rutier produs în raionul Dubăsari pe traseul Ustia-Molovata. Acesta conducea o mașină de marca Rover și avea în calitate de pasager consătean de al său de 36 de ani.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Dubăsari, Elena Băetrău, a precizat pentru NM, că șoferul a ieșit pe contrasens și a tamponat frontal un automobil de  model ,,Dacia Duster”, condus regulamentar.

„În urma accidentului rutier, șoferul automobilului ,,Rover” care nu deținea permis de conducere, în urma traumelor primite a decedat la fața locului. Șoferul mașinii de model ,,Dacia Duster” și pasagerul automobilului ,,Rover” au fost transportați la Spitalul Raional Criuleni”, a menționat Elena Băetrău.

Pe caz a fost pornit un proces penal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: