UPDATE Accident în raionul Sângerei. Două persoane au decedat, iar altele patru au fost transportate la spital
Full Article 2 minutes read

UPDATE Accident în raionul Sângerei. Două persoane au decedat, iar altele patru au fost transportate la spital

Inspectoratul General al Poliției a venit cu precizări referitor la accidentul din satul Coșcodeni, raionul Sângerei. Astfel, s-a stabilit că în automobilul de model „Audi” se aflau trei persoane. Șoferul de 38 de ani a fost transportat la spital până la venirea poliției, iar pasagerii de 59 și 51 de ani au decedat pe loc. În automobilul de model „Mercedes” se afla și un copil care a fost transportat la spital împreună cu părinții.

Știrea inițială

Două persoane au decedat, iar altele două au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sângerei, joi, 22 iulie. 

Poliția a fost sesizată de o trecătoare, în jurul orei 22:10. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un automobil de model „Audi”, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, având ca pasager un alt bărbat de 51 de ani, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal într-un automobil de model „Mercedes”.

Cel de-al doilea mijloc de transport era condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani. În mașină se mai afla o pasageră de 25 de ani, soția șoferului. Ambii erau locuitori ai satului Dumbrăvița din raionul Sângerei.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din automobilul de model „Audi” au decedat pe loc, iar cei automobilul de model „Mercedes” au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: