„Amintim de prezumția nevinovăției”. PDM își exprimă susținerea pentru Sergiu Sîrbu
Full Article 1 minutes read

„Amintim de prezumția nevinovăției”. PDM își exprimă susținerea pentru Sergiu Sîrbu

Partidul Democrat (PDM) vine cu o reacție după ce organele procuraturii au redeschis un dosar penal în care este vizat și deputatul formațiunii, Sergiu Sîrbu. Totodată, reprezentanții partidului își manifestă îngrijorarea față de „atacurile la care sunt supuși membrii PDM”, se arată într-un comunicat publicat, marți, 28 ianuarie.

„Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sunt supuşi membrii partidului şi aminteşte de principiul ”prezumţiei nevinovăţiei”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală. Partidul Democrat din Moldova are încredere în corectitudinea activităţii colegului nostru Sergiu Sîrbu şi acest lucru va fi demonstrat cu siguranţă în cadrul unei investigaţii corecte, transparente şi lipsite de ingerinţă politică”, se menționează în comunicat.

Amintim că Sergiu Sîrbu a fost audiat de către procurori, în calitate de bănuit într-un dosar în care este acuzat de dare de mită. La rândul său, deputatul a spus că ar fi vorba despre un „dosar politic, pornit în baza unui denunț făcut de un politician”. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: