Andrei Spînu a degrevat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui
Full Article 1 minutes read

Andrei Spînu a degrevat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui

Andrei Spînu a degrevat din funcția de secretar general al Aparatului Președintelui țării. Anunțul a fost făcut pe 4 mai. Spînu a menționat că se va implica în campania electorală, în susținerea membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Prieteni, cred cu tărie că alegerile parlamentare anticipate sunt șansa țării noastre. Aceste alegeri pot fi câștigate. Pot fi câștigate dacă ne vom mobiliza și vom face o campanie electorală bună. Fiecare efort contează. Începând de azi, am degrevat (concediu neplătit) din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui”, a anunțat Andrei Spînu.

Acesta a menționat că, în perioada următoare, alături de colegii de la PAS, vor organiza o campanie electorală care să aducă cât mai mulți „oameni onești în Parlament”.

Alegerile parlamentare anticipate sunt planificate pentru data de 11 iulie.

***

Andrei Spînu a fost numit în funcția de secretar general al Aparatului Președintelui țării după ce Maia Sandu a preluat mandatul de șef al statului. Anterior, în iulie 2019, acesta a fost numit în funcția de Secretar General al Guvernului Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: