Au reînceput lansările de rachete din Fâșia Gaza. Mesajul Ambasadei Republicii Moldova în Israel 
Full Article 1 minutes read

Au reînceput lansările de rachete din Fâșia Gaza. Mesajul Ambasadei Republicii Moldova în Israel 

Ambasada Republicii Moldova în Israel a anunțat că au reînceput lansările de rachete din Fâșia Gaza. În cursul dimineții și amiezii au fost afectate orașele israeliene Askelon, Ashdod, Beer Sheva, fiind bombardate cu 70 de rachete.

Armata israeliană a informat că în a doua jumătate a zilei și noaptea sunt posibile noi lansări de rachete spre centrul țării, inclusiv Tel Aviv.

În acest sens, Ambasada Republicii Moldova îndeamnă cetățenii moldoveni care se află în Israel să respecte toate indicațiile autorităților.

„Pregătiți geanta cu acte și lucrurile strict necesare. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă. Ambasada se află în contact cu liderii comunităților moldovene din principalele orașe israeliene și cu cetățenii moldoveni din Fâșia Gaza, care au menționat că la momentul de față nu se confruntă cu anumite probleme majore.”, se arată în mesajul ambasadei.

Precizăm că orașul Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unui atac masiv cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Se întâmplă după ce forţele aeriene israeliene au distrus o clădire din Fâşia Gaza, Hanadi Tower, în care îşi aveau birourile lideri politici ai mişcării islamiste palestiniene Hamas.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: