Autorul atacului asupra Universității din Perm este în stare gravă și i-a fost amputată o parte a piciorului
Full Article 2 minutes read

Autorul atacului asupra Universității din Perm este în stare gravă și i-a fost amputată o parte a piciorului

Atacatorul care a ucis șase oameni care se aflau în Universitatea de Stat din Perm, Rusia, se află în stare foarte gravă la spital, iar medicii i-au amputat partea inferioară a piciorului, scrie Novaya Gazeta pe 22 septembrie. Între timp, potrivit noilor informații, numărul persoanelor care au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma atentatului a ajuns la 43. Dintre aceștia, 12 pacienți rămân internați. 

Potrivit ministrul Sănătății din regiunea Perm Anastasia Kruten, atacatorul Timur Bekmansurov este în stare „extrem de gravă”.

„În stare gravă este doar o persoană – atacatorul. Ieri i-a fost amputată tibia. Starea este instabilă, extrem de gravă. Restul 11 pacienți sunt în stare satisfăcătoare”, a precizat Kruten.

Pe 20 septembrie, un student de 18 ani a Facultății de Drept Timur Bekmansurov a intrat pe teritoriul campusului Universității de Stat din Perm și a ucis 6 oameni, rănind alte câteva zeci cu o armă HUGLU de calibrul 12/76. Paznicul nu a reușit să apese butonul de alarmă și a fost împușcat mortal printre primii. În timpul reținerii, atacatorul a fost rănit.

Înainte de a comite atacul, Bekmansurov a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare că este motivat de ura față de sine și cei din jur și că a plănuit demult întreaga acțiune.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: