Beat la volan și cu viteză excesivă? Noi detalii despre polițistul care a accidentat mortal o femeie și a fugit
Full Article 2 minutes read

Beat la volan și cu viteză excesivă? Noi detalii despre polițistul care a accidentat mortal o femeie și a fugit

Ministrul interimar de Interne Pavel Voicu a oferit detalii despre accidentul care s-a produs în noaptea de 13 ianuarie în capitală, soldat cu moartea unei femei. Potrivit acestuia, din informațiile preliminare, polițistul care a provocat accidentul și a fugit de la fața locului consumase alcool înainte de a urca la volan și se deplasa cu viteză excesivă. Precizările au fost făcute pentru Sputnik Moldova.

x

Potrivit ministrului interimar de Interne, informațiile preliminare au arătat că polițistul de patrulare consumase alcool înainte de a urca la volan. Mai mult, acesta se deplasa cu viteză excesivă.

Pavel Voicu a atras atenția că individul a părăsit locul accidentului, ceea ce constituie o circumstanță agravantă: „Îmi pare foarte rău că unii colegi își distrug cariera și viitorul. În prezent, angajatul poliției este arestat și va fi tras la răspundere conform legii”, a precizat Voicu.

Dacă va fi găsit vinovat, polițistul de patrulare riscă până la 15 ani de închisoare.

***

Amintim că accidentul s-a produs în jurul orei 21:30 pe strada Socoleni din capitală, chiar în timp ce victima traversa strada pe trecerea de pietoni.

Femeia de 36 de ani a murit. La volanul mașinii se afla un polițist de patrulare de 25 de ani. Acesta a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: