Beat la volan și cu viteză excesivă? Noi detalii despre polițistul care a accidentat mortal o femeie și a fugit
Full Article 2 minutes read

Beat la volan și cu viteză excesivă? Noi detalii despre polițistul care a accidentat mortal o femeie și a fugit

Ministrul interimar de Interne Pavel Voicu a oferit detalii despre accidentul care s-a produs în noaptea de 13 ianuarie în capitală, soldat cu moartea unei femei. Potrivit acestuia, din informațiile preliminare, polițistul care a provocat accidentul și a fugit de la fața locului consumase alcool înainte de a urca la volan și se deplasa cu viteză excesivă. Precizările au fost făcute pentru Sputnik Moldova.

Potrivit ministrului interimar de Interne, informațiile preliminare au arătat că polițistul de patrulare consumase alcool înainte de a urca la volan. Mai mult, acesta se deplasa cu viteză excesivă.

Pavel Voicu a atras atenția că individul a părăsit locul accidentului, ceea ce constituie o circumstanță agravantă: „Îmi pare foarte rău că unii colegi își distrug cariera și viitorul. În prezent, angajatul poliției este arestat și va fi tras la răspundere conform legii”, a precizat Voicu.

Dacă va fi găsit vinovat, polițistul de patrulare riscă până la 15 ani de închisoare.

***

Amintim că accidentul s-a produs în jurul orei 21:30 pe strada Socoleni din capitală, chiar în timp ce victima traversa strada pe trecerea de pietoni.

Femeia de 36 de ani a murit. La volanul mașinii se afla un polițist de patrulare de 25 de ani. Acesta a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: