Belarus: Un șofer supărat a intrat cu mașina într-o mulțime de pietoni de pe trotuar (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Belarus: Un șofer supărat a intrat cu mașina într-o mulțime de pietoni de pe trotuar (VIDEO)

Cinci bărbați au fost răniți, după ce o mașină a intrat în plin într-o mulțime de pietoni care așteptau pe trotuar. Accidentul s-a produs în orașul Glusk din regiunea Mogilev, Belarus, scrie portalul Belta.

Accidentul s-a produs în noaptea de 4 aprilie, în apropierea unei cafenele. După închiderea barului, vizitatorii au ieșit în stradă. Doi dintre ei au urcat într-un Audi și au lovit cu mașina mulțimea care aștepta pe trotuar, lângă intrare.

„Înainte de accident, șoferul a fost în local împreună cu un amic și a intrat în conflict cu alți clienți. Din primele informații, acesta este motivul pentru care a accidentat mulțimea de oameni”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne din Belarus.

În urma accidentului, au avut de suferit cinci bărbați. Unul dintre ei a fost spitalizat. După ce a izbit pietonii, șoferul a încercat să fugă de la locul accidentului, însă a intrat în vizorul unui echipaj de poliție. Conducătorul auto a ignorat somațiile forțelor de ordine și a încercat să se ascundă.

Într-un final, șoferul a fost reținut. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani. Pe numele său a fost inițiat un dosar penal pentru tentativă de omor. Anterior, individul fusese judecat pentru huliganism.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: