Bucureștiul va dona 846 mii de euro pentru lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” din Chișinău
Full Article 50 second read

Bucureștiul va dona 846 mii de euro pentru lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” din Chișinău

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat în ședința din 4 august acceptarea donației în valoare de 846 mii de euro din partea Primăriei sectorului 6 al municipiului București, pentru lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani.

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a informat consilierii municipali că Acordul de parteneriat dintre părți a fost semnat în decembrie 2019, iar Consiliul local al Primăriei sectorului 6 al municipiului București a aprobat, săptămâna trecută, alocarea acestor resurse financiare către Pretura Buiucani, cu destinația restaurarea parcului „Alunelul”.

Reabilitarea spațiului public prevede construcția unei fântâni arteziene, instalarea iluminatului nocturn decorativ, precum și a sistemului de irigare a gazonului, amenajarea unui teatru de vară, a terenurilor de joacă și sport, dar și mobilier urban.

Valoarea totală a proiectului de reconstrucție a parcului de la Buiucani este de 948 mii de euro, restul sumei fiind alocată din bugetul municipal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: