Cadavrul unei tinere, găsit la Florești, rămâne neidentificat de două luni. Poliția cere ajutor (FOTO)
Full Article 1 minutes read

Cadavrul unei tinere, găsit la Florești, rămâne neidentificat de două luni. Poliția cere ajutor (FOTO)

Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor, pentru a identifica cadavrul unei femei, care a fost găsit pe 12 decembrie 2020, în extravilanul satului Nicolaevca, raionul Florești.

Poliția nu exclude că femeia, cadavrul căreia a fost găsit ars, la momentul plecării, ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă.

„Rugăm să verificați dacă sunt bine rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise. Atrageți atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că cunoașteți pe cineva care purta acest model”, se arată în apelul polițiștilor.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16 – 20 ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului, au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Persoanele care dispun de informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise, sunt îndemnate să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: